Mėsainis su jautienos maltinuku ir karamelizuotais svogūnais
Image
INGREDIENTAI:
- 2 MANTINGA atitirpintos mėsainio bandelės
- 2 šaldyti 100 % jautienos maltiniai
- 2 lapeliai sūrio CHEDDAR
- 2 vidutinio dydžio violetiniai svogūnai
- 1 pomidoras
- 50 g cukraus
- 50 g Balzamiko acto
- 1 valgomas šaukštas aliejaus
- Salotų lapai
- Kepsnių padažas
GAMINIMAS:
- Atitirpinkite mėsainio bandelę kambario temperatūroje ~1 val.
- Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 minučių patroškinkite viską ant silpnos ugnies.
- Jautienos faršo paplotėlį kepkite 8 min iki 200C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
- Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
- Atitirpintą mėsainio bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Degalinių sąrašas
Šiose degalinėse prekiaujame šaldytais gaminiais.