Mėsainis su jautienos maltinuku ir karamelizuotais svogūnais

Image
Mėsainis su karamelizuotais svogūnais

INGREDIENTAI:

  • 2 MANTINGA atitirpintos mėsainio bandelės
  • 2 šaldyti 100 % jautienos maltiniai
  • 2 lapeliai sūrio CHEDDAR
  • 2 vidutinio dydžio violetiniai svogūnai
  • 1 pomidoras
  • 50 g cukraus
  • 50 g Balzamiko acto
  • 1 valgomas šaukštas aliejaus
  • Salotų lapai
  • Kepsnių padažas

GAMINIMAS:

  1. Atitirpinkite mėsainio bandelę kambario temperatūroje ~1 val.
  2. Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 minučių patroškinkite viską ant silpnos ugnies.
  3. Jautienos faršo paplotėlį kepkite 8 min iki 200C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  4. Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
  5. Atitirpintą mėsainio bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

Degalinių sąrašas

Šiose degalinėse prekiaujame šaldytais gaminiais.