Mėsainis su jautienos maltinuku ir karamelizuotais svogūnais
Image
INGREDIENTAI:
2 MANTINGA atitirpintos mėsainio bandelės
2 šaldyti 100 % jautienos maltiniai
2 lapeliai sūrio CHEDDAR
2 vidutinio dydžio violetiniai svogūnai
1 pomidoras
50 g cukraus
50 g Balzamiko acto
1 valgomas šaukštas aliejaus
Salotų lapai
Kepsnių padažas
GAMINIMAS:
Atitirpinkite mėsainio bandelę kambario temperatūroje ~1 val.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 minučių patroškinkite viską ant silpnos ugnies.
Jautienos faršo paplotėlį kepkite 8 min iki 200C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
Atitirpintą mėsainio bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.