Tikri dešrainiai

Profesionalų sukurti skoniai

Ar ką nors dar gali nustebinti paprasčiausio dešrainio skonis? Išbandę negalėsite patikėti!

Bendradarbiaudami su profesionaliu virtuvės šefu Gian Luca Demarco sukūrėme tris ypatingus dešrainius, kuriuose unikalūs padažai sujungia viliojančius gardžiai iškeptos dešrelės, gaivių žalumynų ir skrudintos bandelės skonius į iki šiol neatrastą, bet nepaprastai gardų derinį, neabejotinai vertą tapti tikra mūsų meniu puošmena.


Bet nepasitikėkite vien mūsų žodžiais – paragaukite ir įsitikinkite patys!


DEŠRAINIS SU ČIABATA IR VIŠTIENOS DEŠRELE

Tradiciška itališka čiabata bandelė traškia plutele ir puriu vidumi slepia lietuvišką, kmynais kvepiančią vištienos dešrelę su natūraliu apvalkalu. Bandelės ir dešrelės skonius paryškina gaivios salotos ir karamelizuoti svogūnai. Tai derinys, kurio nerasite niekur kitur!





DEŠRAINIS SU KRIENAIS IR ŠONINE

Minkštoje dešrainio bandelėje, pagardintoje sezamo sėklomis, nugula saldžios paprikos ir šviežios salotos. Švelni „Knacker“ dešrelė, apsupta traškios šoninės, apliejama išraiškingo skonio padažu, kuriame susipina krienų intensyvumas ir paprikų švelnumas. Tai dešrainis suderinantis, regis, nesuderinamus dalykus ir atrandantis revoliucingą skonį!




DEŠRAINIS SU TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Tradicinis skonis išskirtiniame dešrainyje. Laužo dūmais kvepianti medžiotojų dešrelė ir troškinti saldžiarūgščiai kopūstai nugula minkštutėlėje bandelėje, pagardintoje sezamo sėklomis. Pažįstamiems skoniams naujų spalvų suteikia balzaminis kremas iš vynuogių misos ir Modenos balzaminio acto. Gurmanams ir ne tik.

 

Uždaryti

Keisti kalbą